Je auto is in vertrouwde handen bij carcleaners Jaap Bosch (links) en Jan Willem Viets.
Je auto is in vertrouwde handen bij carcleaners Jaap Bosch (links) en Jan Willem Viets. Erik van 't Land
Ondernemer in beeld

Jouw auto weer als nieuw bij ‘The Carcleaner’

28 oktober 2020 om 18:42 Zakelijk

BARNEVELD Als je over de Stationsweg rijdt tussen Barneveld en Harselaar kun je ‘The Carcleaner’ bijna niet missen. Sinds 1 september vind je hier een autopoetsbedrijf met veel kennis en ervaring in huis. Hoewel Jan Willem Viets officieel de eigenaar is, draait het bedrijf voor een groot deel op de jarenlange kennis en ervaring van Jaap Bosch. Samen maken ze het mogelijk.

,,Eigenlijk dekt ‘autopoetsbedrijf’ maar deels de lading, want we doen veel meer”, vertelt Jan Willem. ,,We repareren ook kleine lakschades, parkeerdeukjes en beschadigingen in het interieur. Verder maken we koplampen weer helder en voorzien we ruiten en wielen van een speciale coating. Wat we zelf niet doen, besteden we uit aan andere specialisten. We leveren het complete plaatje en kunnen je geheel ontzorgen.”

GLIMMENDE KLANTEN Voor een ieder, met welk budget dan ook, is de auto een kostbaar bezit. Die wil je met een vertrouwd gevoel ergens achterlaten. De auto’s die binnenkomen, zijn van particulieren, autobedrijven of zijn zakelijk. Ze variëren van gangbaar, young- en oldtimer tot exclusief. ,,Ze zijn bij ons allemaal welkom, we behandelen ze allemaal even graag. Klanten die hun auto ophalen, staan vaak net zo te glimmen bij het weerzien van hun trotse bezit, als de auto zelf”, zegt Jaap.

Jan Willem: ,,Het is een stormachtige tijd om een nieuw bedrijf te starten, maar we weten dat hier vraag naar is. We hebben onze nek flink uitgestoken en kunnen nu zeer professioneel werk leveren. In een fijne ruimte hebben we een wasplaats, diverse soorten machines, gereedschappen en poets- en reinigingsmiddelen zoals je het thuis gewoonweg niet hebt. Een klant had vlekken in de bekleding die hij er met geen mogelijkheid uitkreeg. Nadat zijn auto voor een complete behandeling bij ons was geweest, zei hij verbaasd: ‘Hoe hebben jullie dat gedaan?’ Dat is het verschil dat wij kunnen maken.”

Jaap: ,,Is het mooie van je auto eraf en denk je daardoor aan inruilen? Breng hem bij ons en je geniet er zo een jaar langer van. Uiteraard kost het wat, maar het is een verstandige uitgave. Het is veel waard als je auto er prachtig uitziet en erg gemakkelijk schoon te houden is, maar je verdient het ook voor een groot deel terug bij verkoop of inruil. Een slordige auto is minder waard en dat kost alsnog veel geld, terwijl je er zelf niets aan hebt gehad.”

Zaterdag 31 oktober is ‘The Carcleaner’ van 9.00 tot 15.00 uur geopend voor al je vragen. Meer info en openingstijden via www.the-carcleaner.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie