Bakkerij Koot heeft een ruim assortiment lekkernijen voor kerst.
Bakkerij Koot heeft een ruim assortiment lekkernijen voor kerst. Bram van den Heuvel
Ondernemer in beeld

Smaakvolle kerst bij Bakkerij Koot

17 december 2021 om 15:31 Zakelijk

BARNEVELD Van heerlijke kerststollen met amandelspijs tot mooi versierde tulbanden of ambachtelijk gemaakte kerstschuim. Traditiegetrouw staan de laatste weken van het jaar bij Bakkerij Koot helemaal in het teken van Kerst. Het bakkersteam heeft weer veel kerstlekkernijen in de aanbieding. Die zijn zowel in de winkel als via de webshop verkrijgbaar.

,,Er is voor ieder wel wat wils”, vertelt Gerben van den Hudding. ,,Van kerststollen in verschillende groottes, amandelstaven, kerstkransjes, tulbanden, kerstschuim tot overheerlijke minibolletjes voor aan de kerstdis. Daarnaast bieden we ook verschillende mooi ingepakte relatiegeschenken.”

KERSTGESCHENK Jan Koot: ,,We merken dat juist in deze coronatijd bedrijven wat moois en lekkers aan hun personeel willen geven. Daarin ontzorgen wij graag. Maatwerk staat daarbij centraal. Denk bijvoorbeeld aan een gevulde kerstmand met daarin een persoonlijke brief van de directie of eigenaar. Of een mooie snijplank gevuld met producten uit onze bakkerij. Wij verzorgen ook kleine attenties voor de familie of grotere kerstgeschenken ‘op maat’. Zo bereiden we ook kerstbrood in verschillende maten met het logo van je bedrijf erop verwerkt. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of kijk alvast in onze webshop.”

HAANTJE PIK Wie kent deze superlekkernij niet? ,,De enige echte Haantje Pik is altijd rond Pasen bij Bakkerij Koot verkrijgbaar, normaal gesproken zou er 18 december Candlelight zijn, waar de Haantje Pik een vast onderdeel van is. Daarom gaan wij onze overheerlijke Haantje Pik die dag maken. Profiteer van deze kans en kom langs in de winkel. Of bestel ze via de webshop.”

BESTELLEN Wil je op je gemak (kerst)bestellingen doen? Dat kan eenvoudig. Ga naar de website, vul het bestelformulier in of pak de telefoon.
WhatsAppen (06 86117643) kan ook. Of scan de QRcode en doe de bestelling.

PICK UP POINT Jan: ,,Kerstbestellingen kun je tot woensdag 22 december bij Bakkerij Koot plaatsen. Klanten die zowel besteld als betaald hebben, kunnen de bestellingen ophalen bij ons Pick Up Point. Ons klantgerichte en praktische afhaalpunt bevindt zich aan de zijkant van de winkel op de eigen parkeerplaatsen. Ideaal toch?”

Bakkerij Koot is gevestigd aan de Langstraat 113 in Barneveld. T: 0342-412525. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie