Gerben van den Hudding met verse Haantje Pik.
Gerben van den Hudding met verse Haantje Pik. Pauw Media
Ondernemer in beeld

‘Echte Barneveldse Haantje Pik’ vanaf nu verkrijgbaar

4 februari 2021 om 12:57 Zakelijk

BARNEVELD Goed nieuws van Bakkerij Koot. Vanaf vrijdag 5 februari is de enige echte Barneveldse ‘Haantje Pik’ weer dagelijks verkrijgbaar. Een echt Barnevelds product en geheim recept, destijds bedacht en ontwikkeld door opa Jan van Bakkerij Koot. Nog steeds worden de ‘Haantjes’ volgens dezelfde receptuur gemaakt. Om je vingers bij af te likken.

Gerben van den Hudding: ,,Onze ‘Haantje Pik’ is een echte lekkernij waar veel liefhebbers elk jaar weer naar uitkijken. Klanten komen speciaal hiernaartoe om ‘Haantjes Pik’ te kopen omdat ze onze specialiteit zo waarderen. Niet voor niets doen we altijd weer ons best om de kwaliteit te leveren die de klanten van ons gewend zijn. Maar dat geldt natuurlijk voor al onze producten. Vanaf nu zijn ze weer volop verkrijgbaar en ook online te bestellen.”

LIKEN Bakkerij Koot is erg actief op social media. Hier lees je de laatste nieuwtjes en aanbiedingen, vindt je er leuke wetenswaardigheden over het (bakkers)vak of het team. Gerben: ,,Volgende week starten we op Facebook en Instagram een leuke ‘like actie’. Ga naar onze social mediapagina’s, like deze en blijf ons ook volgen. Daarmee blijf je op de hoogte van onze aanbiedingen, acties, weetjes uit de bakkerij en blijf je daarmee betrokken bij onze winkel.”

IN EEN NOTENDOP Bakkerij Koot is the place to be voor: ‘Haantje Pik’, Gouden Ei, ovenvers gebakken Meuleneinds licht en donker, Krokantjes, zachte bollen en croissants, overheerlijk gebak en banket, originele Barneveldse Sprits, de nieuwe smaakvolle Roomkootjes en hartige lekkernijen zoals de huisgemaakte saucijzenbroodjes.
De bakkerswinkel is al meer dan 120 jaar een begrip in Barneveld en omstreken. In die jaren is er al heel wat lekkers bij het bevlogen team over de toonbank gegaan. Maar achteroverleunen is er niet bij. ,,We vinden het leuk om uitdagingen te zoeken en nieuwe (bakkers)producten te bedenken. Dat houdt ons scherp en de klanten waarderen het. Onze ‘Krokantjes’, de ‘Barneveldse Sprits’, ‘Gouden Ei’ en uiteraard de ‘Haantje Pik’ zijn daar sprekende voorbeelden van.”

BESTELLEN Wil je op je gemak bestellingen doen? Dat kan eenvoudig. Ga naar de website, vul het bestelformulier in of pak de telefoon. Whatsappen (06 86117643) kan ook. Gerben: ,,Heb je speciale wensen, neem dan contact op. Dan regelen we het.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie