Eigenaresse Alieda van Dijk. ,,We zijn blij en dankbaar.''
Eigenaresse Alieda van Dijk. ,,We zijn blij en dankbaar.'' Pauw Media
Ondernemer in beeld

DNA LIVINGroom in centrum Barneveld feestelijk geopend

22 oktober 2021 om 15:54 Zakelijk

BARNEVELD De DNA LIVINGroom is zaterdag 16 oktober feestelijk geopend. De inspirerende ‘brandstore’ van DNA Media is al sinds begin juli gevestigd aan de Langstraat 47 in Barneveld, maar nu was de tijd rijp voor een prachtige openingsdag. De DNA LIVINGroom is ‘the place to be’ voor kaarten, posters en stickers met teksten en quotes die het hart raken.

Eigenaresse Alieda van Dijk is superblij met haar winkel: ,,Voor ons is een droom uitgekomen. Samen met mijn fantastische team mensen hebben wij de immens grote verhuisklus in de zomerperiode naar deze schitterende plek geklaard. Wij zijn niet alleen blij, maar ook dankbaar dat we de winkel hebben mogen openen.”

BOODSCHAP De DNA LIVINGroom is meer dan een winkel alleen, benadrukt Alieda verder: ,,In de brandstore staat de christelijke boodschap centraal, maar ik vind het belangrijk te benadrukken dat juist iedereen hier welkom is om onze inspirerende producten te kopen.”
In de winkel is het eigen merk Dee&Aa, Love is A LifeStyle van Alieda leidend: ,,Dit merk is in zeven jaar tijd gegroeid naar een merk dat verspreid over heel Nederland wordt verkocht. In (christelijke) boek- en cadeauwinkels, bij Bruna-winkels, in bloemenwinkels, op campings, in kerken en bij events vind je ons Dee&Aa-merk en -product. Ook in het buitenland is er inmiddels interesse.”
Niet alleen lokale klanten bezoeken inmiddels de fraaie zaak, ook toeristen, dagjesmensen en andere nieuwsgierigen uit het hele land trakteren Alieda en haar team op een bezoek.

,,Samen met mijn zoon David heb ik de basis gelegd voor dit concept. De kracht is dat we uiteenlopende (wens)kaarten verkopen voor alle levensgebeurtenissen’’, licht ze toe. ,,De meeste teksten zijn van eigen hand. Maar er zijn ook ‘neutrale’ kaarten zonder tekst. Voor ieder wat wils is onze gedachte. Verder werken we graag met thema’s die ons allemaal aanspreken.” En naast het enorme aanbod aan kaarten biedt de DNA LIVINGroom ook een kleurrijk assortiment droogbloemen.”

CADEAUTJE Het team viert de feestelijke opening samen met de klant. Daarom geeft de DNA LIVINGroom graag een cadeautje weg: ,,Bij elke willekeurige aankoop in onze winkel ontvang je onze drie nieuwste kaarten gratis. Je bent van harte welkom. Kom gezellig langs voor een mooi persoonlijk cadeau, met of zonder tekst, een bloemetje, een kaartje of gewoon een gesprek. Bezoek ook eens de webshop op de website.’’

De DNA LIVINGroom, Langstraat 47 in Barneveld

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie