Liesbeth en Jan van den Brink: ,, Alle wijnen die we verkopen proeven we eerst zelf.''
Liesbeth en Jan van den Brink: ,, Alle wijnen die we verkopen proeven we eerst zelf.'' Pauw Media
Ondernemer in beeld

Wijnwinkel Barneveld smaakt naar meer

10 december 2020 om 16:59 Zakelijk

BARNEVELD Wijnwinkel Barneveld is na de brand van half augustus niet bij de pakken neer gaan zitten. Integendeel. Sinds begin november kunnen klanten in de tijdelijke winkel aan de Tulpenstraat 10 terecht.

Jan van den Brink: ,,Na de brand hebben we als team de schouders gezet onder het openen van een tijdelijke winkel. Ons eigen pand aan de Tulpenstraat 10 bleek de beste optie. Daar zijn we na een snelle verbouwing begin november open gegaan. We krijgen veel positieve reacties dat we er weer wat moois van hebben gemaakt. Als alle kerst- en eindejaarsdrukte achter de rug is, gaan we verdere plannen maken voor ons pand aan de Amersfoortsestraat, waar we graag naar terug willen. We staan voor de keuze of we daar gaan herstellen of nieuwbouwen. De schade aan het pand is namelijk veel groter dan je op het eerste gezicht ziet.”

AANBIEDINGEN Ondertussen is Wijnwinkel Barneveld the place to be voor heerlijke wijnen en andere smaakvolle dranken zoals whisky, likeur, gin, of speciaalbier. Voor de feestdagen zijn er maar liefst 30 aantrekkelijke aanbiedingen. ,,We hebben wijnen voor elk budget, waarbij we altijd kijken naar prijs-kwaliteit. Daarnaast zijn we druk met het inpakken van kerstrelatiegeschenken. Voor bedrijven die een wijnpakket willen versturen naar relaties, of hun medewerkers een mooi kerstpakket willen geven. ”

ADVIES Wijnwinkel Barneveld is een echte wijnspeciaalzaak waar service en kennis van de producten heel gewoon is: ,,Alle wijnen die we verkopen proeven we eerst zelf. We kennen het verhaal en de streek waar de wijn vandaan komt. Geregeld krijgen we klanten die aan ons vragen welke wijn het beste bij een bepaald gerecht past. We geven hier graag advies over. Overigens is er ook ruim aandacht voor mensen die alcoholvrij willen proosten. Wij beschikken over uiteenlopende alcoholvrije wijnen en culinaire sappen.”

EXTRA Vanwege de komende kerstdagen is Wijnwinkel Barneveld, naast de reguliere openingstijden, ook geopend op maandag 21 december en op maandag 28 december (van 09.30 - 18.00 uur). Kijk voor de actuele openingstijden op de website.
,,Je bent van harte welkom in onze tijdelijke winkel aan de Tulpenstraat 10 (een zijstraat van de Kallenbroekerweg). Parkeren kan weer gratis voor de deur.” Goede service is bij Wijnwinkel Barneveld als vanouds vanzelfsprekend: ,,Je kunt onze wijnen en speciaalbieren ook online bestellen. Wij bezorgen je bestelling dan graag bij je thuis.’

Wijnwinkel Barneveld. Tulpenstraat 10 in Barneveld. T: 0342-490060. www.wijnwinkelbarneveld.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie