‘De Glind is óók een gewoon dorp’

di 1 mrt, 11:36 Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2022
Belangenvereniging De Glind
Lijsttrekker Henk Wiesenekker (ChristenUnie) houdt zijn 'pitch' tijdens de politieke avond in de Glindster.
Lijsttrekker Henk Wiesenekker (ChristenUnie) houdt zijn 'pitch' tijdens de politieke avond in de Glindster.

DE GLIND De toekomst van De Glind draait écht niet alleen om jeugdzorg. Ook woningbouw, voorzieningen, verkeersveiligheid en duurzaamheid spelen de komende jaren een belangrijke rol. Die boodschap gaven bewoners en Belangenvereniging De Glind maandagavond mee aan de zeven politieke partijen, tijdens een verkiezingsavond. ,,De Glind is namelijk óók een gewoon dorp, dat signaal hebben we willen afgeven.’’

Dat zegt Bertha van den Berg namens de belangenvereniging. Op uitnodiging van deze vereniging, kwamen de zes lijsttrekkers én Jarne van Schaik, de nummer twee van de VVD, naar dorpscentrum de Glindster. ,,We hadden ze gevraagd om per partij een ‘pitch’ van een paar minuten te houden, een verkooppraatje richting de inwoners van De Glind, ..

Afbeelding

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.