‘Ga vooral stemmen, juist nú’

wo 16 mrt, 13:12 Overig Gemeenteraadsverkiezingen 2022
Wouter van Dijk
Afbeelding

BARNEVELD/VOORTHUIZEN/GARDEREN De zon doet vandaag goed haar best, niet alleen voor bezitters van zonnepanelen, maar ook voor stemgerechtigden. Zij kunnen tot 21.00 uur terecht bij één van de 39 stembureaus. De Barneveldse Krant peilde de stemming vanmorgen vast bij drie van deze bureaus.

Heb oog voor de zwakkeren in de samenleving, juist in deze tijd. Met die gedachte in het achterhoofd kleurde Barneveldse Ellen den Toom vanmorgen in alle vroegte een bolletje onder lijst twee (ChristenUnie) rood. Ze is vandaag net na half acht één van de eerste stemmers in het kersverse stembureau in de Emmaüskerk in Barneveld. ,,Een goede opvang van vluchtelingen is nu in deze tijden van belang, daarin vind ik de ChristenUnie op mijn pad..

Het stembureau in dorpshuis De Eng in Voorthuizen.
Stemmen in de Emmaüskerk in Barneveld.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.