Afbeelding
Foto: Stefan Schweihofer via Pixabay

Hoe blijft autorijden betaalbaar?

23 mei 2023 om 07:32 Partnercontent

Het bezitten van een eigen auto brengt tegenwoordig hoge kosten met zich mee. Naast de aanschafprijs zijn er ook uitgaven voor brandstof, onderhoud, verzekeringen en belastingen. Gelukkig is er een aantrekkelijk alternatief: een elektrische auto private leasen. Met private lease betaal je een vast maandbedrag waarin alle kosten zijn inbegrepen, zoals onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Bovendien profiteer je van de voordelen van een elektrische auto, zoals lagere brandstofkosten en een lagere CO2-uitstoot. Door te kiezen voor private lease kun je genieten van de vrijheid en gemak van een auto zonder je zorgen te hoeven maken over onverwachte kosten. Het is een duurzame en financieel verstandige keuze die steeds populairder wordt. Wij laten je graag zien hoe Univé je kan helpen om voordeliger te rijden!

Wat is private leasen? 

Private lease van Univé is een vorm van autogebruik waarbij je als particulier een auto voor een langere periode huurt. Het is een alles-in-één pakket waarbij je een vast maandbedrag betaalt voor het gebruik van de auto. Dit bedrag omvat verschillende kosten, zoals de afschrijving, verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Het grote voordeel van private lease is dat je geen grote investering hoeft te doen en geen zorgen hebt over onverwachte kosten. Je rijdt in een nieuwe auto zonder je druk te maken over de waardevermindering of onderhoudskosten. Bovendien biedt private lease flexibiliteit, omdat je na de contractperiode gewoon kunt overstappen naar een nieuwe auto. Het is een populaire keuze geworden vanwege het gemak, de financiële voordelen en het feit dat je kunt genieten van een nieuwe auto zonder de lasten van eigendom.

Waarom elektrisch rijden? 

Het rijden van een elektrische auto brengt diverse voordelen met zich mee. Ten eerste is een elektrische auto milieuvriendelijker omdat deze geen uitstoot van schadelijke stoffen heeft tijdens het rijden. Dit draagt bij aan het verminderen van de luchtverontreiniging en helpt de CO2-uitstoot te verminderen. Bovendien zijn elektrische auto’s energie-efficiënter en hebben ze een lagere energiekost per kilometer in vergelijking met traditionele brandstofauto’s. Daarnaast zijn er financiële voordelen, zoals lagere brandstofkosten en belastingvoordelen, waardoor elektrisch rijden op de lange termijn kostenbesparend kan zijn. Bovendien zijn elektrische auto’s over het algemeen stiller en bieden ze een soepelere en responsievere rijervaring. Met de steeds groeiende laadinfrastructuur wordt het opladen van een elektrische auto ook steeds eenvoudiger en toegankelijker. Elektrisch rijden is de toekomst. 

Klaar om te gaan? 

Bij Univé kun je eenvoudig private lease regelen via hun website. Op hun site kun je het aanbod van beschikbare auto’s bekijken en de verschillende leasepakketten vergelijken. Je kunt de gewenste auto selecteren en vervolgens je leasecontract online aanvragen. Tijdens het proces kun je de leasevoorwaarden en prijzen duidelijk inzien, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast biedt de website van Univé ook de mogelijkheid om een offerte aan te vragen en persoonlijk advies te ontvangen. Het hele proces van private lease is snel en gemakkelijk te regelen via hun gebruiksvriendelijke online platform, waardoor je binnen no-time achter het stuur van je nieuwe leaseauto kunt zitten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie