Afbeelding
Foto via Monzaique

Sieraden met een persoonlijke en unieke betekenis

17 maart 2023 om 13:57 Partnercontent

Een stralende manier om je geliefde te herdenken: ashangers. Na een verlies wil je de warmte van degene die je verloor dichtbij voelen. Ashangers brengen de mooie herinneringen aan je geliefde dichter bij je hart. Je kan een symbolische hoeveelheid as in een asbedel of hanger bewaren. Een grote verzameling van zo’n 800-tal gedenksieraden geeft je ruim de kans om datgene uit te kiezen wat echt bij je past. Net zoals iedereen zijn of haar eigen manier heeft om om te gaan met verdriet, heeft iedereen ook een eigen, bijzondere verbinding met zijn of haar overleden dierbare. Je kan zelf het symbool kiezen die bij deze persoonlijke band past. Of het nu gaat om een hart, een roos, een cilinder, een levensboom, een engel of een lotusbloem, er zijn tal van opties beschikbaar. Alle assieraden zijn gemaakt van RVS, edelstaal of sterling zilver 925. Je hoeft dus niet te vrezen voor verkleuring. Bij sommige ashangertjes is het mogelijk om een foto of tekst te laten graveren. Bijna alle hangers worden verkocht zonder ketting. Dat geeft je de kans om zelf een bijpassende ketting te vinden. Een mooie en eervolle manier om jezelf te ondersteunen tijdens een moeilijke periode van rouw, verdriet en aanvaarding.

De waarde van gepersonaliseerde sieraden

In de huidige economie zien we heel wat producten op de markt verveelvoudigd terug. Massaproductie zorgt ervoor dat we snel datgene kunnen verkrijgen wat we nodig hebben. De keerzijde van de medaille is echter dat we de verbinding verliezen met unieke producten. Bij Monzaique staan we nu net voor producten die je een speciaal gevoel geven. Producten die verder gaan dan een gewoon product. Het gaat om juwelen die passen bij jou als persoon, bij je ervaringen en jouw verhaal. Een gepersonaliseerd sieraad met een echte betekenis. Dankzij dit principe komen we meer in verbinding met onze authenticiteit. Het maakt het tevens mogelijk dat we ons kunnen onderscheiden als individuele personen.

Uniek voelt goed  

Je voelt er toch veel meer bij… het beroert je hart, wanneer iets alleen voor jou bedoeld is en niet voortkomt uit een standaardpakket of -serie. Monzaique, wat deels verwijst naar het woord mozaïek, brengt die diversiteit naar voren. Mozaïek heeft met een kleurrijk voorkomen ook heel wat stukjes verzameld om een knap geheel te vormen. Op onze website kan je je eigen juweel zowaar zelf samenstellen. Zowel dames als heren kunnen bij ons terecht voor memory lockets, armbanden met foto’s, kettingen met je naam, treasure lockets, graveer sieraden en nog veel meer. Je kan bovendien rekenen op een snelle levering van jouw unieke nieuwe aanwinst. Neem een kijkje op onze website en kijk of wij en onze sieraden bij jou passen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie