Afbeelding
Foto aangeleverd

Uw vloer laten verwijderen door een professional

Partnercontent

Bent u pas verhuisd, en gaat u een nieuwe vloer plaatsen? Of wilt u wellicht uw huidige vloer graag verwijderen? Dan is het belangrijk dat de oude vloer op een juiste manier verwijderd wordt. Een oude vloer verwijderen kan echter een lastige klus zijn. In veel gevallen is de vloer namelijk vastgelijmd of zit hij goed verbonden met de grond. Hierdoor is het een verstandige keuze om de vloerverwijdering uit te laten voeren door een professional. 

Verschillende vloeren verwijderen

Het verwijderen van vloeren kan enorm uiteenlopend zijn. Met de hand een vloer verwijderen is namelijk erg zwaar werk. Iedere vloer vraagt daarnaast om een andere aanpak. Een parketvloer wordt bijvoorbeeld al snel meerdere keren verlijmd. De ondervloer wordt altijd eerst vastgemaakt, waar vervolgens de parketvloer bovenop komt. Met de hand gaat het verwijderen van deze vloer enorm lang duren. Door een professional in te schakelen kan er goede apparatuur worden gebruikt, om zo de vloer goed te verwijderen. Het is natuurlijk van groot belang dat de ondergrond niet beschadigt wordt, zodat je de nieuwe vloer direct op een egale ondergrond kunt leggen. 

Hoe gaat het verwijderen van een vloer in zijn werk?

in eerste instantie wordt er gekeken naar wat voor type vloer er gelegd is en verwijderd moet worden. Vloerverwijdering is per type vloer anders, waardoor het belangrijk is om eerst een inventarisatie te doen. Vervolgens wordt er met een stripmachine de vloer verwijderd. In de meeste gevallen lukt het verwijderen van de vloer binnen een dag. De stripmachine is namelijk erg sterk, waardoor het veel sneller gaat dan het verwijderen van de vloer met de hand. Vervolgens wordt de vloer netjes opgeleverd. Er wordt een advies gegeven over het egaliseren van de vloer en hier kunt u zelf vervolgens een goede keuze over maken.

Wat kost het verwijderen van een vloer?

Een vloer verwijderen brengt uiteraard ook kosten met zich mee. Het is afhankelijk van verschillende aspecten wat de precieze kosten zijn. Zo is het in eerste instantie belangrijk om te weten om hoeveel oppervlakte het gaat. Grotere oppervlaktes zijn meer werk, waardoor het ook duurder wordt. Vervolgens is het ook belangrijk waar de vloer zich bevindt. Als het op een verdieping is, kan het langer duren om de vloer te verwijderen. Ook kunt u er voor kiezen om het afval direct op te laten ruimen door de professional. Dit brengt ook extra kosten met zich mee.

Wat als de vloer verwijderd is?

Als de professional de vloer heeft verwijderd, hoeft u hem niet direct weg te sturen. De vakman kan u namelijk ook direct helpen met het egaliseren van de vloer. Dit is erg belangrijk voor de nieuwe vloer die u aan wilt leggen. Heeft u de wens om vloerverwarming aan te leggen? Dan kan de vakman ook dit direct voor u in de grond leggen. Het voordeel hiervan is dat u niet verschillende bedrijven hoeft in te schakelen, zodat het direct na elkaar kan gebeuren. Dit kan veel geld schelen!

Vloer verwijderen? Bel de specialist!

Het verwijderen van een vloer brengt veel werk met zich mee. Daarnaast kan het ook erg zwaar werk zijn als u het met de hand moet doen. Het inschakelen van de specialist is daarom een zeer goede keuze. Het werk zal snel en goed gedaan worden. Daarnaast bespaard u zelf enorm veel tijd dat u aan andere dingen kunt besteden. Heeft u extra wensen, zoals vloerverwarming of egaliseren van de vloer? Ook dit kan de vakman direct voor u aanpakken. Zo weet u zeker dat u voorzien wordt van perfect maatwerk!

advertentie
advertentie