Vloerspecialist Willem-Jan van 't Foort aan het werk. ,,We zoeken iemand die handig is en van aanpakken weet.''
Vloerspecialist Willem-Jan van 't Foort aan het werk. ,,We zoeken iemand die handig is en van aanpakken weet.'' Pauw Media
Werk in de regio

Vloerspecialist uit Kootwijkerbroek zoekt versterking

12 mei 2021 om 17:09 Economie

KOOTWIJKERBROEK WF Vloerbewerking is een specialist in het verwijderen en egaliseren van vloeren. Een vak apart waar veel vraag naar is. Vanwege de groei van de werkzaamheden zoekt de vloerspecialist per direct een medewerker om het team te versterken.

Zeker nu veel mensen besluiten om de woning aan te pakken en daarmee ook de vloer, is WF Vloerbewerking een veelgevraagde partij. Als u van plan bent een nieuwe vloer te leggen, dan staat het bedrijf klaar om de oude vloer te verwijderen en/of te egaliseren.

Het team beschikt niet alleen over de kennis, ook over de benodigde materialen en machines om deze klus te klaren. WF Vloerbewerking werkt zowel voor particulieren als bedrijven en toont het vakmanschap zowel in de regio rond Kootwijkerbroek als in de rest van het land.

VLOERVERWARMING WF Vloerbewerking is ook thuis in vloerverwarming en biedt een totaaloplossing. Van het verwijderen van de oude vloer, gereedmaken voor het aanleggen van de vloerverwarming, aansluiten vloerverwarming tot het afwerken en egaliseren van de vloer. Voor al die werkzaamheden is een extra kracht meer dan welkom.

AANPAKKEN Eigenaar Willem-Jan van ’t Foort: ,,We zoeken iemand die handig is en van aanpakken weet. In de praktijk werk je bij klanten, in woningen en/of kantoren, met uiteenlopende machines. Daar moet je mee overweg kunnen. Elke ruimte is immers weer anders. Dat vraagt om slimheid, flexibiliteit, zelfinzicht en het vermogen om je snel aan de nieuwe situatie aan te passen. Bovendien werk je soms per dag op meerdere plekken. Het ene moment zit je hier in de buurt, uren later werk je in bijvoorbeeld Utrecht. Verder is het van belang dat je geen 9-tot-5-mentaliteit hebt. De werkweek ziet er namelijk elke keer anders uit. Soms moeten we een klus eerst afronden, voordat we terug naar Kootwijkerbroek rijden.”

TOEKOMST WF Vloerbewerking zoekt als uitbreiding een schoolverlater die toekomst ziet in dit vak, maar een ervaren kracht is ook meer dan welkom. ,,Iemand die bijvoorbeeld een nieuwe stap wil maken’’, zegt Willem-Jan.

Wil jij ook graag bij WF Vloerbewerking over de vloer komen en een enthousiaste bijdrage leveren aan vakwerk? Neem dan contact op met Willem-Jan of Gerdien van ’t Foort. Telefoon: 0342-785044. Of stuur een e-mail: info@wfvloerbewerking.nl.. Website: www.wfvloerbewerking.nl.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie