Afbeelding
Foto: Freepik

Deze behandeling tegen haaruitval bij mannen werkt beter dan alle andere

22 maart 2022 om 07:38 Partnercontent

Haaruitval is voor veel mannen een probleem. Haaruitval kan al vanaf een relatief jonge leeftijd optreden. Het wordt door velen als niet prettig beschouwd want je wilt je mooie bos haar graag behouden. Door de jaren heen zijn er veel verschillende methodes ontwikkeld die haaruitval tegen gaan, maar welke werken nu ook echt. In dit artikel bespreken we een behandeling tegen haaruitval die beter werkt dan alle andere.

Haaruitval hoe komt het voor

Hoe komt het eigenlijk dat wij mannen zo veel haaruitval hebben? Dit heeft te maken met verschillende factoren. Een normaal persoon verliest altijd tussen de 50 en 120 haren per dag. Dat is echt super veel. Daarnaast is treed er natuurlijke haaruitval op naarmate je ouder wordt. Dit kun je tegen gaan met verschillende middelen. Hierbij werkt de ene beter dan de andere. Ook kunnen ziektes of medicijnen leiden tot haarverlies. Het dragen van een strakke haarband zorgt voor extra verlies van haren door de spanning die op de hoofdhuid wordt uitgeoefend.

Behandelingen om haaruitval te voorkomen

Voor het voorkomen van haaruitval kun je verschillende technieken proberen. Deze zijn niet allemaal even effectief. Zo kun je bijvoorbeeld een speciale shampoo gebruiken. Deze claimen vaak ook je haar dikker te maken, maar hier is geen bewijs voor. Hoe is het mogelijk dat een substantie wat maar even op je hoofdhuid zit je haargroei bevorderd. Je wast het gelijk er weer vanaf. Wat tegenwoordig veel gebruikt wordt is Finasteride. Dit zijn tabletten die de essentiële vitaminen bevatten die haaruitval en haarverlies tegen gaan.

Deze tabletten zijn vrij nieuw en werken beter dan alle andere behandelingen. Wil je vandaag nog finasteride kopen? De tabletten worden Anoniem verzonden. Zo komt niemand erachter dat je last hebt van haarverlies. Dat is wel zo prettig voor als je pakketje toevallig bij de buren wordt afgeleverd. De tabletten worden na bestelling direct verzonden. Hierdoor heb je ze zo snel mogelijk in huis en kun je beginnen met het tegen gaan van haaruitval.

Kosten van zulke tabletten zijn niks vergeleken met een haartransplantatie. Doordat deze tabletten de essentiële middelen bevat kan het haaruitval bij mannen tegen gaan. De stoffen verminderen testosteron en zetten het om in dihydrotestosteron (DHT) wat kan helpen bij het dikker worden en teruggroeien van het haar. Benieuwd naar de onderzoeken zoek het eens op online!

Proberen kan geen kwaad

In de zoektocht om haaruitval tegen te gaan is het verstandig om alle producten een keer te proberen. Kijk wat wel aanslaat en wat niet. Ieder lichaam reageert natuurlijk anders. Hierom is het super interessant om verschillende middelen tegen haaruitval te proberen. Finasteride een middel tegen haaruitval wat je zonder doktersrecept kunt bestellen. Als laatste redmiddel kun je ook over gaan op een haar transplantatie, maar die zijn vaak erg aan de prijs. Het is maar wat je over hebt voor een mooie bos haar. Wat voor de een werkt werkt bij de ander misschien helemaal niet het is een kwestie van proberen! 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie