Afbeelding
Isolatie

Doe mee met het nieuwe isolatiecollectief in de gemeente Barneveld!

2 juli 2020 om 15:40 Partnercontent

BARNEVELD – Onafhankelijk Isolatie Advies is vorige week samen met uitvoeringspartners Rouwenhorst Isolatie en Smit Isolatie Groep een isolatiecollectief gestart in de gemeente Barneveld. Initiatiefnemer Grozema: “Wij zien het aantal aanvragen voor het na-isoleren van woningen in de gemeente Barneveld exponentieel toenemen. Door meer woningeigenaren in een geconcentreerde regio tegelijk te bezoeken en de daaruit voort vloeiende opdrachten gelijktijdig uit te voeren kunnen onze uitvoeringspartners efficiënter en goedkoper werken. Naast het voordeel van het samen inkopen van de isolatie heeft het rijk een interessante subsidie beschikbaar gesteld wanneer een woningeigenaar investeert in minimaal twee isolatiemaatregelen.

Samen met bewoners opzoek naar de meest efficiënte stappen in energiebesparing

“Ondanks dat de afgelopen jaren al heel veel woningen in Nederland zijn voorzien van een of meerdere isolatiemaatregelen zijn er nog veel woningen die op een relatief simpele manier 25 - 30% duurzamer gemaakt kunnen worden  Binnen dit collectief gaan wij daarom samen met de bewoner opzoek naar de meest efficiënte stappen die woning eigenaren kunnen nemen met betrekking tot het isoleren van hun woning, en concentreren ons daarom op spouwmuurisolatie, vloerisolatie en het plaatsen van HR++ Glas. Tijdens een adviesgesprek zullen onze adviseurs altijd kritisch de mogelijkheden van de woning inventariseren, deze presenteren aan de bewoners en een oplossing aanbieden waarin de wensen van de bewoner en de mogelijkheden van de woning zoveel mogelijk bij elkaar gebracht zijn. Dit kunnen wij doordat wij met de meest gerenommeerde isolatiebedrijven van Nederland samenwerken. Zij hebben zeer veel ervaring in vrijwel elke discipline van het na-isolatie vak en zijn ook volledig gecertificeerd” vervolgt Grozema.

Subsidie voor woningisolatie 

Vanaf 1 september kan er landelijk de SEEH (subsidieregeling energiebesparing eigen huis) worden aangevraagd bij het rijk via het RVO www.rvo.nl. Deze subsidie voor isolatie is bedoeld om mensen te stimuleren hun woning nu te gaan verduurzamen. Het rijk heeft tot 31 december 2020 € 84 miljoen beschikbaar gesteld om particulieren te helpen hun woningen te verduurzamen. De hoogte van de subsidie is per maatregel verschillend. “Onze adviseurs helpen bewoners die via het collectief een aanvraag doen natuurlijk graag inzicht te krijgen in de mogelijkheden en hoogte van de subsidie op isolatie” 

Wees er snel bij

Het collectief is vorige week al gestart en inschrijven kan t/m 31 januari 2020. Inschrijven voor de actie is gratis en verplicht u tot niets. Na de inschrijving vindt er een telefonische intake plaats. Vervolgens plannen wij een adviesgesprek met onze isolatie adviseur. Tijdens dit gesprek wordt er gekeken naar de mogelijkheden en vindt er een technische inspectie plaats. Op basis van deze gegevens ontvangt u een vrijblijvende offerte. Grozema: ‘we hebben bewust gekozen voor een inschrijfperiode tot 31 januari 2020 om zo alle adviesgesprekken en opdrachten zo efficiënt mogelijk te bundelen, door de enorme drukte nemen de levertijden in isolatieland enorm toe, wees er dus snel bij!”

Meedoen aan het isolatiecollectief? Schrijf u nu in via de inschrijfpagina: https://www.isolatiecollectiefbarneveld.nl/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie