Afbeelding
Aber Media

Fietser gewond bij aanrijding in Voorthuizen

2 april 2023 om 11:29 Ongeval

VOORTHUIZEN Bij een aanrijding tussen een fietser en een personenauto is zaterdagavond de fietser gewond geraakt. De man is door ambulancemedewerkers gestabiliseerd en voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De twee inzittenden van de één week oude auto bleven ongedeerd.

Rond 22.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de kruising van de Rijksweg met De Voortse Ring in Voorthuizen. Ter plaatse bleek de fietser tijdens het oversteken vanaf de Rijksweg op een op De Voortse Ring rijdende personenauto te zijn gebotst. Door de klap belandde de fiets meters verder op een middengeleider.
De bestuurder van de personenauto verklaarde tegenover de politie dat hij met een lage snelheid had gereden en een groen verkeerslicht had gehad. De politie, die met meerdere eenheden aanwezig was, heeft verklaringen opgenomen van onder andere een getuige. De fiets en auto raakten beschadigd. De fiets is aan de kant gezet. De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.
Na onderzoek in het ziekenhuis bleek de uit Voorthuizen afkomstige fietser een gebroken enkel en een hersenschudding aan het ongeval te hebben overgehouden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie