Afbeelding
AberMedia

Frontale aanrijding door voorrangsfout

3 augustus 2021 om 14:55 Ongeval

VOORTHUIZEN Een inzittende van een personenauto is dinsdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding op de Apeldoornsestraat in Voorthuizen. De vrouw is door ambulancemedewerkers voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto, haar man, bleef ongedeerd.

Het ongeluk gebeurde rond 11.35 uur net voorbij de kruising met de Lange Zuiderweg, toen het echtpaar linksaf een inrit wilde inrijden. Daarbij zagen ze een tegemoetkomende bestelwagen niet aankomen. Door de voorrangsfout botsten de twee auto’s frontaal op elkaar, waarbij de auto van het echtpaar door de klap om de as draaide en tegen een achterop komende auto klapte. De bestuurder van die auto bleef ongedeerd, evenals de bestuurder van de bestelauto.

De eerste twee auto’s raakten total loss en moesten door een bergingsbedrijf worden afgevoerd. Omdat brokstukken van de twee voertuigen over de twee rijbanen verspreid lagen, besloot de politie om het drukke verkeer op de Apeldoornsestraat via de twee fietspaden langs het ongeval te leiden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie