Fietsster gewond bij aanrijding Hoofdstraat Voorthuizen

21 mei, 11:50 Ongeval
Aber Media
Afbeelding


VOORTHUIZEN In Voorthuizen is vanochtend een fietsster gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto. Het ongeval gebeurde rond 9.20 uur ter hoogte van de kruising met de Noordersingel. Het slachtoffer is gestabiliseerd en voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.
Meerdere getuigen, waaronder de bestuurder van een bestelwagen, verleenden eerste hulp tot de hulpdiensten ter plaatse waren.
De bestuurder van de personenauto kwam vanaf de Noordersingel en verleende in eerste instantie voorrang aan een fietser die van links kwam en op de parallelweg reed. Nadat de fietser was gepasseerd trok de bestuurder op om de Hoofdstraat over te steken, maar zag het slachtoffer die van rechts op de parallelweg ..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.