Afbeelding
Aber Media

Bestuurder slaat meerdere keren met auto over de kop in De Valk

22 januari 2023 om 15:34 Ongeval

DE VALK Een personenauto is zondagmiddag op de Lage Valkseweg in De Valk meerdere keren over de kop geslagen. Een brandweerman van korps De Valk die op het moment van het ongeval langsreed, heeft een melding naar de 112-centrale gemaakt en eerste hulp verleend. 

De automobilist, die een behoorlijke klap heeft gemaakt, is na onderzoek door ambulancemedewerkers overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere controle. Het gaat volgens de politie om een 21-jarige man uit de gemeente Barneveld.

Het ongeval gebeurde rond één uur kort na de kruising met de Koudhoornweg. Het slachtoffer kwam vanuit de richting Barneveld, de auto heeft waarschijnlijk een betonnen rand van de middengeleider op de kruising geraakt. De wagen schoot vervolgens over de andere rijbaan en fietspad, ‘hapte’ in de berm van een sloot en sloeg meerdere malen over de kop om tientallen meters meter verder in een weiland op de zijkant tot stilstand te komen. 

Onderweg heeft het voertuig verschillende betonnen palen en prikkeldraad uit de grond gereden. De politie heeft een verklaring van de bestuurder opgenomen, maar stelt geen nader onderzoek in.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie