Afbeelding
AberMedia

Veel schade bij ongeval met drie voertuigen in De Valk

24 februari 2022 om 17:51 Ongeval


DE VALK Drie voertuigen zijn donderdagmiddag betrokken geraakt bij een ongeval op de Lage Valkseweg ter hoogte van de kruising met de Walhuisweg in De Valk.

Rond 16.00 uur ging het mis. Een bestelbus met aanhanger botste op de Lage Valkseweg achterop een personenauto, die door de klap een tweede auto raakte die op de Walhuisweg stond te wachten om de Lage Valkseweg op te draaien.  

In de drie voertuigen zaten in totaal vier personen. In de zwarte auto die van achteren werd aangereden, ging het om een zwangere vrouw en een kind. In de andere twee voertuigen waren dat alleen de bestuurders.

De zwangere vrouw is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Het kind bleef ongedeerd en heeft als troost van hulpverleners een traumabeertje gekregen. Het meisje is door haar vader opgehaald. 

De Lage Valkseweg werd tijdelijk door de politie volledig afgesloten. De schade aan de voertuigen is aanzienlijk. De bestuurder van de zwarte Volkswagen Up, een monteur van een nabijgelegen garagebedrijf, was bezig met een proefrit.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie