Afbeelding
AberMedia

Gewonde en veel schade bij ongeval A30 Barneveld

29 oktober 2021 om 17:44 Ongeval

BARNEVELD Op de A30 ter hoogte van de toerit vanaf de Thorbeckelaan in Barneveld heeft vrijdagmiddag rond 16.05 uur een ongeval plaatsgevonden waarbij 4 personenauto’s bij waren betrokken. Eén persoon is overgebracht naar het ziekenhuis. De overige inzittenden van de voertuigen, vier personen en een hond, bleven ongedeerd. 

,,Ik reed richting het einde van een file en toen ik bijna stilstond hoorde ik remmen en zag in een flits een auto van achteren in mijn auto knallen”, verklaart de bestuurder van de blauwe BMW. ,,Vervolgens schiet ik door en kom tegen mijn voorganger tot stilstand”, vervolgt de man. De passagier van de BMW liep hierbij letsel in zijn gezicht op. Hij is door de ambulancemedewerkers overgebracht naar het ziekenhuis om dit te laten behandelen.

Het echtpaar in de Volvo is ‘blij’ dat de BMW bij de aanrijding ertussen zat. ,,Onze hond zat achter in de auto. Ik moet er niet aan denken wat er gebeurd zou zijn als daar een auto achterin komt zetten”, vertelt de man die uiteindelijk zijn weg kan vervolgen.

Beide andere voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd. De toerit en rechterrijbaan werden door twee weginspecteurs van Rijkswaterstaat afgesloten. Verkeer vanuit de richting Lunteren liep vertraging op maar kon later via de linkerrijbaan langs het ongeval heen rijden. 

De politie heeft meerdere verklaringen afgenomen en proces-verbaal opgemaakt maar stelt geen onderzoek in. De Barneveldse brandweer werd ook gealarmeerd maar hoefde niet te worden ingezet. 

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie