Afbeelding
AberMedia

Forse aanrijding drie voertuigen Hogesteeg Garderen

6 augustus 2021 om 16:08 Ongeval

GARDEREN Op de Hogesteeg in Garderen zijn vrijdagmiddag drie voertuigen achterop elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde rond 14.00 uur net voor de rotonde met de Apeldoornsestraat (N344) toen de voorste van de drie personenauto’s afremde en de twee achteropkomende auto’s een aanrijding niet meer konden voorkomen.

Het middelste voertuig, met daarin een vrouw met haar baby en een klein meisje, botste tegen haar voorganger maar kon vervolgens om de voorste auto heen rijden en veilig tot stilstand komen in de berm.

Naast een ambulance uit Barneveld werd een tweede ambulance uit Apeldoorn met spoed opgeroepen. Alle inzittenden zijn door de ambulancemedewerkers nagekeken, waarna niemand mee hoefde naar het ziekenhuis. 

Medewerkers van Rijkswaterstaat en de Provincie Gelderland waren aanwezig om het verkeer via één rijbaan langs het ongeval te geleiden. De politie heeft proces verbaal opgemaakt en de verklaringen van de bestuurders opgenomen. Alle drie de voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.  

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie