Afbeelding
AberMedia

Ravage en twee gewonden door frontale botsing Scherpenzeelseweg

Ongeval

BARNEVELD Bij een frontale aanrijding tussen twee personenauto’s op de Scherpenzeelseweg in Barneveld zijn zaterdagavond twee gewonden gevallen. De bestuurder van de één van de auto’s, een BMW, is met spoed overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum in Utrecht.

De bestuurder van het andere voertuig is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Ede. Het ongeval gebeurde rond 20.25 uur in de bocht voor de rotonde met de Postweg. Buurtbewoners hoorden hevig remmen en daarna een harde klap.  Ze schoten beide slachtoffers snel te hulp, evenals de bestuurder van een achteropkomende auto, in afwachting op de hulpdiensten.

Uit onderzoek van de verkeersdeskundigen van de politie is gebleken dat de BMW komende vanuit de richting van Barneveld in de bocht op de andere rijbaan terecht is gekomen, waar op dat moment een tegenligger reed. Door de klap brak het linker achterwiel van de BMW af en vloog ook een deel van de uitlaat onder de auto vandaan. De bestuurder van de andere auto belandde met zijn voertuig op een zogenoemde varkensrug. De Scherpenzeelseweg tussen de Renswoudsestraatweg en Postweg was tijdens het ongeval en het onderzoek van de verkeerskundigen tot ongeveer 23.30 uur afgesloten voor al het verkeer.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie