Afbeelding
AberMedia

Auto klem onder vangrail; beruchte bocht A30

Ongeval

BARNEVELD Op de A30, ter hoogte van de afrit van de A1, werden zaterdagavond rond 22.30 uur de hulpdiensten, waaronder ook de brandweer, gealarmeerd voor een aanrijding met letsel.

De politie was snel met meerdere eenheden ter plaatse, waar bleek dat de bestuurder al ongedeerd uit zijn auto was gekomen. Hierop werd de brandweer afgemeld. De bestuurder was, komende vanuit de richting Amersfoort, in de beruchte bocht naar de A30 plotseling de controle over zijn voertuig verloren, waarna de auto met de voorzijde onder de vangrail klem was komen te zitten. De politie, die later assistentie kreeg van een weginspecteur van wegbeheerder Rijkswaterstaat, sloot één rijbaan van de afrit af voor het verkeer. 

Een bergingsbedrijf heeft de auto onder de vangrail vandaan getrokken en afgevoerd. De vangrail die naar binnen stond zal binnenkort worden gerepareerd. Ook bij dit ongeval is het onbekend wat de exacte oorzaak is. Ondanks alle, onder meer snelheidsbeperkende maatregelen die de wegbeheerder heeft genomen, blijft het mis gaan in deze berucht bocht.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie