Afbeelding
Aber Media

Auto botst op voorganger op Hogesteeg in Garderen

20 maart 2021 om 17:47 Ongeval

GARDEREN De hulpdiensten, waaronder de brandweer van Garderen en het hulpverleningsvoertuig van de brandweer Barneveld, zijn zaterdagmiddag uitgerukt voor een ongeval met letsel aan de Hogesteeg in Garderen. Ter hoogte van een parkeerplaats waren twee voertuigen betrokken bij een kop-staartaanrijding waarbij één van de inzittenden van het voorste voertuig klaagde over pijn in haar nek. 

De vrouw is door de ambulancemedewerkers onderzocht, maar hoefde uiteindelijk niet voor verder onderzoek naar het ziekenhuis. De twee inzittenden en een hond die in het achterste voertuig zaten bleven ongedeerd. Omdat bij de aanrijding motorvloeistoffen op het wegdek waren terechtgekomen heeft de brandweer het wegdek gereinigd. 

De bemanning van het hulpverleningsvoertuig hoefde niet ingezet te worden en konden na overleg weer retour kazerne. Beide voertuigen raakten dusdanig beschadigd dat ze door twee bergingsbedrijven zijn afgevoerd. Door het ongeval was één rijbaan afgesloten. Het verkeer werd door de politie om en om langs het ongeval geleid.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie