Ongeval op de A30/A1
Ongeval op de A30/A1 AberMedia

Aanrijdingen op twee bekende punten in Barneveld

3 oktober 2021 om 18:10 Ongeval

BARNEVELD In Barneveld zijn zondagmiddag binnen anderhalf uur na elkaar op twee bekende punten in de gemeente twee maal een eenzijdig ongeval gebeurd. Het ging mis op de Wesselseweg en op de afrit van de A1 naar de A30.

Kort na 15.00 uur ging het mis op de Wesselseweg in de bekende “S” bocht net voor de Wencopperweg. Hier verloor de bestuurster van een personenauto de controle over haar voertuig en belandde in de naastgelegen sloot. Volgens een verklaring aan de politie had de vrouw rond 40 km/u gereden toen het mis ging. De “S” bocht is ondertussen een berucht punt op de Wesselseweg. Hier zijn de laatste jaren ondertussen tientallen auto’s in de sloot terecht gekomen.

Rond 16.30 uur was het ook weer raak op de afrit van de A1 naar de A30. De bestuurder van een personenauto kwam vanaf de linkerbaan de bocht niet goed door waarna de auto in de vangrail botste van de rechter rijbaan. Het gezin, vader, moeder en dochter bleven hierbij gelukkig ongedeerd.

De auto raakte zwaar beschadigd  en moet als verloren worden beschouwd. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat sloot de afrit naar de A30 af. Verkeer moest via de afslag naar de Zelderseweg omrijden om de A30 weer te volgen. 

Op beide wegen komen ondanks genomen verkeersmaatregelen regelmatig eenzijdige ongevallen voor.

Ongeval op de A30/A1
Ongeval op de A30/A1
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie