Afbeelding
AberMedia

Voetganger gewond na aanrijding door 45-km voertuig in Kootwijkerbroek

23 oktober 2021 om 11:10 Ongeval

KOOTWIJKERBROEK Aan de Oosterbrinkweg in Kootwijkerbroek heeft zaterdagmorgen rond 09.15 uur de bestuurder van een 45-km voertuig een voetganger aangereden en kwam daarna in een sloot tot stilstand. De vrouw was in het buitengebied de hond aan het uitlaten en liep langs de kant van de weg.

Het slachtoffer is met onder meer rug- en borstletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van het 45-km voertuig verklaarde aan de politie dat zijn ramen waren beslagen en hij deze aan het schoonmaken was. De man die ongedeerd bleef, is vervolgens op basis van artikel-6 aangehouden. Dit is een standaard procedure wanneer er slachtoffers met letsel zijn.

De hond van de vrouw ging er na het ongeval vandoor, maar werd korte tijd later door de medewerkers van de dierenambulance Barneveld teruggevonden en kon bij de familie van de vrouw teruggebracht worden. De politie heeft een deel van de Oosterbrinkweg afgesloten. Na telefonisch overleg zal de VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) onderzoek doen naar de exacte toedracht van het ongeval.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie