Afbeelding
AberMedia

Bromfietser aangetroffen in sloot, politie doet aanhouding

31 juli 2021 om 09:39 Ongeval

VOORTHUIZEN  In de nacht van vrijdag op zaterdag is een bromfietser onder zijn voertuig in een sloot aan de Welgelegenweg in Voorthuizen terecht gekomen. 

Een automobiliste die rond 02.30 uur vanaf de Tolnegenweg de Welgelegenweg opdraaide, trof de man aan. ,,Ik zag ineens een zwaaiende hand boven de sloot uitkomen,” vertelt de vrouw. ,,De man lag onder zijn bromfiets, waarvan de motor nog draaide, maar het slachtoffer kon er niet zelf onder vandaan komen en had ook geen gevoel meer in zijn been,” vervolgt de vrouw. Nadat ze met 112 had gebeld, werden naast de ambulance en politie ook de traumahelikopter gealarmeerd.

Toen het slachtoffer onder zijn bromfietser was uitgehaald en door de ambulancemedewerkers was onderzocht, kon hij vanuit de ambulance rechtstreeks de politiebus in worden geholpen, waar op het politiebureau nader onderzoek wordt gedaan naar het gebruik van alcohol. De man blies ter plaatse namelijk positief op de alcoholtest. De politie heeft de bromfiets op slot gezet, die de man later zelf moet ophalen.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie