Afbeelding
AberMedia

Auto over de kop op Voortse Ring in Voorthuizen, bestuurder lichtgewond

3 april 2024 om 07:54 Ongeval

VOORTHUIZEN Een 18-jarige man uit Zeist is dinsdagavond lichtgewond geraakt bij een ongeval op de Voortse Ring in Voorthuizen. Hij belandde rond 21.10 uur met zijn auto in de sloot.

De man kwam vanuit de richting Putten en het ongeval vond plaats net voor de kruising met de Rijksweg. Vermoedelijk kwam de auto in een bocht met de wielen in de rechterberm terecht, waardoor de bestuurder de controle over zijn voertuig verloor. De auto schoot over de rijbaan om aan de andere kant van de weg op de kop in de sloot tot stilstand te komen. 

De brandweer van Voorthuizen was snel ter plaatse en heeft de auto weer rechtop gezet. De jongeman is door de ambulancemedewerkers onderzocht, maar hoefde niet voor verder onderzoek naar het ziekenhuis. 

De auto, die volgens een familielid net was verkocht, moet waarschijnlijk als verloren worden beschouwd. Omdat het voertuig in een paar meter diepe sloot lag, heeft een buurtbewoner met een kraan de medewerker van het bergingsbedrijf geholpen. 

Op de Voortse Ring vinden geregeld eenzijdige ongevallen plaats waarbij de slachtoffers in de naastgelegen sloten belanden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie