De SDS-dames sloten de competitie af met een 3-1 overwinning
De SDS-dames sloten de competitie af met een 3-1 overwinning Henk Hutten

SDS sluit seizoen waardig af

8 mei 2022 om 10:16 Volleybal

VOORTHUIZEN In een sfeervolle sporthal De Eng wist de SDS-damesploeg de competitie waardig af te sluiten met een 3-1 overwinning op Zeewolde. Enige smetje op de wedstrijd was de eerste set die met een nipte 24-26 werd verloren. Daarna trok SDS de zaak recht en gaf Zeewolde geen enkele kans meer. Via 25-21 en tweemaal 25-11 werd de competitie met een vierde stek op de ranglijst afgesloten. 

TEVREDEN ‘Een leuk seizoen waarin we veel geleerd hebben’. SDS-trainer/coach Robin van Zevenbergen keek tevreden terug op het seizoen. ‘Er is veel meer volleybal in de ploeg gekomen en we kunnen alleen maar sterker worden’. De SDS-coach keek dan ook alweer hoopvol uit naar het nieuwe seizoen. ‘In principe blijft iedereen, al hoop ik dat er nog wat speelsters bijkomen. Wat mij betreft is het nu zaak om een volgende stap te zetten en gaan we voor het kampioenschap. Dat is gewoon realistisch en dan moet je dat ook durven uitspreken’. 

GEZELLIG FEESTJE Bij SDS kregen alle speelsters speeltijd, waarbij Judith Deenekamp in de laatste 2 sets de spelverdeling overnam van Anneleen van Halteren. Zeewolde bakte er de laatste 2 sets overigens weinig meer van. In de beslissende set kwam Zeewolde nog even voor met 0-3, maar daarna overklasten de SDS-dames de tegenstandster met een serie sterke opslagen, waar de ploeg zich geen raad mee wist. Zo kon SDS probleemloos de wedstrijd in winst omzetten. Vervolgens volgde nog een gezellig feestje waar SDS-bestuurslid Johan Brom feestelijk werd uitgezwaaid na 30 jaar bestuurslid te zijn geweest.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie