SDS pakte de volle buit in Epe met een 0-4 overwinning.
SDS pakte de volle buit in Epe met een 0-4 overwinning. Pauw Media

SDS pakt volle buit in doordeweeks treffen tegen Ormi

13 april 2022 om 18:29 Volleybal

VOORTHUIZEN SDS kon voor de pasen nog 5 punten bijschrijven en blijft het daarmee goed doen in de eerste klasse. In Epe won het jonge team van Robin van Zevenbergen met 0-4 en had alleen in de laatste 2 sets moeite om de sets binnen te halen. Met tweemaal 23-25 pakte SDS de volle buit. ‘Al met al tevreden natuurlijk. De problemen waar we de vorige wedstrijden tegenaan liepen waardoor we onnodig sets lieten liggen waren er nu niet. We hadden de juiste antwoorden’, zo keek de SDS-coach met een goed gevoel terug.

IJZERSTERK Een compleet SDS moest even haar draai vinden. Het zeker niet groots spelende Ormi pakte een 9-3 voorsprong in sets, maar SDS wist zich te herpakken. Marèl van Veen had een ijzersterke servicereeks en mede door het verzorgde spel ging de winst toch nog eenvoudig naar SDS met 14-25. Ook in de tweede set bleven de Voorthuizense dames verzorgd spelen. De passing was goed verzorgd en aanvallend liep het prima. Met 15-25 was de 0-2 voorsprong een feit.

REDDENDE ENGEL Robin van Zevenbergen bracht Judith Deenekamp in voor Sacha Kemper, maar in plaats van door te drukken werd het allemaal wat slordiger. SDS maakte veel persoonlijke fouten, maar ditmaal bleek Michelle Deenekamp de reddende engel met sterk aanvallend werk. Met de 0-4 overwinning kan de SDS-damesploeg met een goed gevoel de paasdagen in.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie