De SDS-damesploeg won probleemloos de eerste thuiswedstrijd.
De SDS-damesploeg won probleemloos de eerste thuiswedstrijd. Pauw Media

SDS viert eerste thuisoptreden met klinkende 4-0 winst

26 september 2021 om 11:52 Volleybal

VOORTHUIZEN Met een klinkende en vooral overtuigende 4-0 wist de damesploeg van SDS ook de tweede wedstrijd in winst om te zetten. Normaliter zou dat de koppositie op de ranglijst moeten opleveren, maar omdat de wedstrijd tegen EVV-2 formeel is afgebroken is die uitslag niet opgenomen in de stand. Niettemin waren zowel de speelsters als trainer/coach Robin van Zevenbergen dik tevreden

‘Ik ben hier heel gelukkig mee en alle complimenten voor het team. Ze hebben het uitstekend gedaan. Juist tegen een zwakke ploeg als Volta-2 is het zaak om bij de les te blijven en dat lukte goed. Een sterke wedstrijd van onze kant waar we de concentratie hoog wisten te houden’. 

Brandalarm

Spelverdeelster Isa Stormmesand wist haar aanvalsters goed te vinden. Met name Judith Deenekamp had geen enkele moeite om het Volta-blok te verschalken, maar ook de overige aanvalsters konden zich uitleven. Via 25-13 en 25-15 werden de eerste 2 sets met ruime cijfers binnengehaald. Sacha Kemper verving Dorine Reijersen in de derde set en dat werd zelfs een walk-over voor de thuisploeg. Volta wist slechts 8 punten binnen te halen .Tekenend was dat het daarbij om 5 foute services aan SDS-zijde ging. De aardigste actie was er eentje van Michelle Deenekamp die een bal binnen de lijnen sloeg, waarbij de bal daarna het brandalarm aantikte. De laatste punten van de wedstrijd werden dan ook inclusief een luidruchtig brandalarm binnengehaald tot hilariteit van de hele zaal.

advertentie
advertentie
advertentie