Simplex/SSS komt nipt tekort

26 september 2021 om 11:31 Volleybal Erik van 't Land
sssdames1 -flash
sssdames1 -flash

BARNEVELD Simplex/SSS is er niet in geslaagd de eerste wedstrijd in winst om te zetten. Na een matige start kwam de thuisploeg steeds beter in de wedstrijd, maar verzuimde op de beslissende momenten in de derde en vijfde set te scoren. Tegenstandster Flash uit Nieuwleusen ging beter met de mogelijkheden om en pakte na ruim 2 uur de 2-3 winst in de vijfsetter.

Zonder de geblesseerde spelverdeelster Joke Hahn, aanvalsters Marjolein Coers en Julie ten Brink begon Simplex/SSS het eerste thuisduel. De start was matig te noemen. SSS begon niet scherp genoeg in de wedstrijd en het sterke team van Flash Nieuwleusen nam al snel het initiatief. Met name in de blokkering was de ploeg heer en meest..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.