SDS pakte een overtuigende 4-0 overwinning.
SDS pakte een overtuigende 4-0 overwinning. Erik van 't Land

SDS pakt volle buit in eigen huis

27 september 2020 om 12:59 Volleybal

VOORTHUIZEN  ’Een mooie opsteker voor de komende wedstrijden’. Sacha Kemper was duidelijk in haar nopjes na de 4-0 overwinning op HVV uit Hattem. De SDS-dames speelden een degelijke wedstrijd en zagen dat beloond met 5 punten. Met Dieke Goodijk in de spelverdeling begon SDS voortvarend. Al snel werd duidelijk dat HVV de te kloppen ploeg was. Waar Zeewolde de wedstrijd ervoor veel verdedigde slaagde SDS er nu wel in om veel te scoren. Michelle Deenekamp kwam regelmatig goed door en via tweemaal 25-20 kwam de thuisploeg op een 2-0 voorsprong.

VEEL BETER ‘Ik denk dat HVV niet al te hoog gaat eindigen, maar ook wij speelden veel beter dan onze eerste wedstrijd. Als team deden we het goed en alleen in de derde set hadden we het even moeilijk’. SDS maakte in de derde set wat slordige fouten maar wist de winst toch met 25-23 over de streep te trekken. Coach Erik Verkade gaf in de vierde set Isa Stormmesand speeltijd op de spelverdeelsterspositie en met een ruime 25-13 pakte SDS verdiend de volle buit.