Net als in de bekerwedstrijd tegen Scherpenzeel, verloor Valleivogels ook van Jonathan Guido de Boer

Puzzelstukjes willen bij Valleivogels maar niet in elkaar vallen.

24 september 2022 om 22:28 Voetbal

SCHERPENZEEL Na de matige voorbereiding heeft Valleivogels het ook in de competitie nog steeds niet. In Zeist won Jonathan met 2-1. ,,De gelukkigste heeft gewonnen’’, vond Rob van den Broek. ,,Jonathan is een goede tegenstander, maar ook zij kregen bijna geen kansen.”

Bij de thuisploeg stond oud-FC Utrechtmiddenvelder Gianluca Nijholt op het middenveld en hij toonde nog regelmatig zijn klasse. Jonathan kwam al snel op voorsprong. Rick Vermeij zorgde tien minuten voor rust voor de gelijkmaker.

In de 55e minuut viel de 2-1. ,,Daarna hebben we er alles aan gedaan om weer op gelijke hoogte te komen, maar de vorm is er gewoon nog niet. Ik vond ons spel niet nauwkeurig genoeg om goede kansen te creëren.”

Toch werd het bijna nog 2-2. Ineens dook Vermeij op in het Zeister strafschopgebied, maar mikte over. ,,Die bal had ik eigenlijk al geteld’’, verzuchtte Van den Broek. ,,De puzzelstukjes zijn bij ons nog steeds niet in elkaar gevallen. We weten dat het beter moet en ook kan. Aan de bal vinden we elkaar nog niet goed genoeg.”
[Doelpunt Valleivogels: Rick Vermeij.