Afbeelding
BDUmedia

Valleivogels verder in het bekertoernooi

15 oktober 2019 om 22:40 Voetbal

SCHERPENZEEL Dankzij een 2-4 overwinning bij SVA Papendorp gaat Valleivogels verder in het districtsbekertoernooi. De Scherpenzelers hadden het niet eenvoudig met de zondageersteklasser uit Utrecht, zag trainer Rob van den Broek. ,,In de tweede helft werden we met de rug tegen de muur gezet. Het was een kwestie van tegenhouden."

Op dat moment hadden de Vogels al een 2-3 voorsprong opgebouwd, verkregen in de eerste helft. ,,SVA Papendorp heeft een technisch vaardige ploeg, maar we konden het hen ook heel moeilijk maken in de omschakeling. Op basis van de kansenverhouding was onze voorsprong terecht", vond Van den Broek. De doelpunten werden gescoord door Jos van Leeuwen, Stefan van den Brink en Guido van Dijk.

In de slotfase van de bekerwedstrijd kwam daar de beslissende 2-4 bij. Rik Huijser was de maker van de goal. ,,Ik ben blij met de overwinning", aldus Van den Broek. Dat heeft volgens de oefenmeester vooral te maken met het gevoel dat een overwinning geeft. ,,Na twee stevige verliesbeurten in de competitie is het lekker om weer eens te winnen. Dat geeft een goed gevoel, ook met het oog op de derby van komende zaterdag." Dan brengt buurman Renswoude een bezoek aan De Bree-West.

advertentie
advertentie
advertentie