Stefan van de Brink op archieffoto raakte tegen AVW´66 de paal.
Stefan van de Brink op archieffoto raakte tegen AVW´66 de paal. Guido de Boer

Valleivogels faalt in de afwerking

28 september 2019 om 20:15 Voetbal

SCHERPENZEEL Voor Valleivogels waren de druiven in Westervoort zuur. De Scherpenzelers kregen in de tweede helft genoeg kansen om afstand te nemen van thuisploeg AVW'66, maar verzuimden in de afwerking. Daardoor moest 'Vogels' genoegen nemen met een punt: 2-2.

,,Ik ben tevreden over ons spel, maar teleurgesteld in het resultaat", stelt Rob van den Broek. De trainer telde na de pauze alleen al zes open kansen, maar zag er maar één verzilverd worden. Aanvaller Faisal Kaouass, ook voor de rust al trefzeker (1-1), zette zijn ploeg op voorsprong met de 1-2. ,,We kregen daarvoor en daarna kansen op meer en raakten twee keer de paal. 3-6 had recht gedaan aan de wedstrijd."

De missers werden duur betaald, want AVW'66 - dat ook graag de aanval zoekt – profiteerde van een foutje in de defensie van Valleivogels en maakte 2-2 via Mike Teeuw. ,,Eén keer waren we niet alert genoeg", baalt Van den Broek. Hij kan zich echter vasthouden aan het goede optreden van zijn ploeg. ,,Onze supporters hebben een leuk elftal aan het werk gezien."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie