In de halve finale van de nacompetitie rekende SDVB na strafschoppen af met Sliedrecht.
In de halve finale van de nacompetitie rekende SDVB na strafschoppen af met Sliedrecht. Melvin Taribuka

SDVB speelt finale in Veen; supportersbussen naar Noord-Brabant

Voetbal

BARNEVELD SDV Barneveld en SV Nootdorp spelen de finale van de nacompetitie zaterdag op het veld van Achilles Veen (Noord-Brabant). Dat heeft de KNVB maandagavond besloten. De aftrap is om 14.30 uur. Inzet is promotie naar de Hoofdklasse.

De ploeg van trainer Bart Schreuder lijkt zaterdag in Veen op de steun van enkele honderden Barnevelders te kunnen rekenen. SDVB meldt dat de er inmiddels vier supportersbussen zijn volgeboekt en dat de aanmeldingen nog steeds binnendruppelen. De bussen vertrekken tussen 12.30 uur en 12.45 uur richting Veen. De supporters zamelen via de site ook geld in voor het opzetten van een sfeeractie op het sportpark in Veen.

SDV Barneveld plaatste zich afgelopen zaterdag voor de finale door Sliedrecht via strafschoppen een halt toe te roepen. Na 90 minuten en de verlenging was de stand 1-1.
SV Nootdorp eindigde als tweede in de reguliere competitie (eerste klasse West 1) en bereikte de eindstrijd van de nacompetitie via twee ruime zeges. Eerst werd DZC (dat bij SDVB in de klasse speelde) met 4-1 verslagen. Afgelopen zaterdag moest SDC Putten accepteren dat het uit de Hoofdklasse degradeert. De eersteklasser uit Nootdorp was met 3-1 te sterk voor de Puttenaren.

advertentie