Thom Rijnders
Thom Rijnders Theo Beumer

Pak slaag voor Lunteren

Voetbal

LUNTEREN ,,Kun je voor de zoveelste keer alles uit jezelf halen? Dat zat er vandaag niet in bij ons. De vieze meters werden niet gemaakt. De linies sloten niet kort op elkaar. Het was een collectieve off-day’’, concludeerde Dennis van den Berg na de 5-1 nederlaag van Lunteren bij FC Horst.

Al in de openingsminuut ging het mis. ,,Door een onoplettendheid werd het 1-0 (Floris Groenewold). Halverwege de eerste helft stond het al 2-0 (Thijs Kranenburg). Ik liet al jongens warm lopen. Na een goede voorzet van Jacy Groeneveld, bracht Thom Rijnders de stand terug tot 2-1. Dat was ook een betere periode. Omdat de jongens zelf ook een goed gevoel hadden, de tweede helft met dezelfde elf hervat’’, liet de Lunteren trainer weten.

,,Maar al redelijk snel liet de scheidsrechter onze grensrechter bij een duidelijke buitenspel situatie staan: 3-1 (Lars van Wetering). Dan zie je dat de wedstrijd uit je handen glijdt. En loopt de score op naar 4 en 5-1 (Kranenburg en Van Wetering). Toen ook wat jongens gewisseld, die wat pijntjes hebben, of die we de komende weken nog hard nodig hebben.’’

,,Al met al een heel teleurstellende middag. Wij hadden hier graag punten willen pakken. Gek genoeg hadden we ook nog een aantal kansen. Maal ‘als’ bestaat niet in het voetbal. Feit is dat wij vandaag een pak op onze broek hebben gekregen.’’

Van de concurrentie pakte alleen OVC een punt. Zij komen op gelijke hoogte met Lunteren. Renswoude, nu op een PD plaats, staat nog een punt onder Lunteren. Deze twee ploegen ontmoeten elkaar over twee weken. Eerst komt nummer twee Batavia op bezoek. ,,Wij moeten goed nadenken hoe we dat aanpakken. Er staan een paar spelers op scherp. Hen sparen of toch opstellen. Ook wat jongens met pijntjes. Je merkt toch ook dat er een aantal snakt naar het einde van het seizoen. Maar zoals het er nu naar uitziet, wordt de ontmoeting tegen Renswoude over twee weken beslissend’’, besluit Dennis van den Berg.

advertentie