Mike Vonk
Mike Vonk Theo Beumer

Lunteren krijgt zevenklapper om de oren

9 oktober 2021 om 19:25 Voetbal

LUNTEREN Na de 5-0 bekernederlaag bij Veensche Boys, kreeg Lunteren nu een 7-0 nederlaag om de oren. ,,Zeker geen schande van zo’n ploeg te verliezen. Zaak is dat zo’n grote nederlaag niet in de koppies blijft zitten’’, stelde Dennis van den Berg.

,,Vooraf wisten we dat er sprake was van een kwaliteitsverschil. Dat is ook logisch als je de budgetten naast elkaar zet. Toch begin je met 0-0, in de hoop dat zo lang mogelijk vast te houden. Ik vond ook dat het prima was neergezet. Maar dan kom je al na vier minuten op 1-0 achter. Kasper Willemsen liet zich te gemakkelijk opzij zetten. Dan weet je dat het een hele zware middag gaat worden.’’

,,Bij de rust was het 2-0. Jammer was wel dat het tweede doelpunt viel, toen wij even met tien man speelden. Mike Vonk was geblesseerd. Hij moest ook later door Yarno Kuiper vervangen worden. Zelf kwamen wij niet of nauwelijks voor hun doel’’, had de Lunteren trainer gezien.

,,Kort na de rust verzuimden wij uit een voorzet van Ivar Boekholt de 2-1 aan te tekenen. In plaats daarvan werd het kort daarna 3-0. Dan is verzet gebroken en verlies je met 7-0. Kwam nog bij dat doelman Nicky Groeneveld na een botsing van het veld moest. Wij hadden al vijf keer gewisseld. Zijn broer Jacy ging op doel staan. Toen was het al 6-0. Het lijkt er op dat het meevalt met deze blessure’’, liet Dennis van den Berg weten.  De toekijkende Donny van de Beek zag dat Yannick Bouw, Klaas Bout, Mohammed  Nouri 2x, Rody Buitenhuis, Nico van de Brom en Tom Donselaar scoorden namens Veensche Boys.  

,,Zaak is van de gemaakte fouten te leren en positief te blijven. Komende week de boel weer oplappen. En zaterdag thuis tegen VSCO proberen de eerste punten te pakken’’, kijkt Dennis van den Berg alweer voor uit.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie