Wesley Theuns (links) in actie voor Lunteren.
Wesley Theuns (links) in actie voor Lunteren. Theo Beumer

Veensche Boys maatje te groot voor Lunteren

4 september 2021 om 18:08 Voetbal

LUNTEREN Lunteren is de bekercompetitie begonnen met een nederlaag. Competitiegenoot Veensche Boys was met 0-5 te sterk.

,,Een terechte uitslag’’, meende Dennis van den Berg. ,,Veensche Boys is gewoon een hele goede ploeg, waar wij niet tegen op gewassen waren. Jammer was wel dat wij dat twee goede kansen van Ivar Boekholt en Thom Rijnders niet wisten te verzilveren. Wij beschikken niet over spelers die er in de tweede klasse even tien tot vijftien per seizoen maken. Veensche Boys was met twee doelpunten uit twee kansen wel effectief.’’ 

,,De tweede helft konden wij niet echt meekomen. Dan wordt het gewoon 0-5. Het positieve is dat wij fysiek weer een stapje hebben gemaakt. Want wij beseffen maar al te goed dat inzet, strijd en werklust maximaal moeten zijn, om uit de onderste regionen van de tweede klasse te blijven.’’

,,Tot nog toe zijn alle oefenwedstrijden, en nu dus ook de eerste bekerwedstrijd verloren. Je moet uitkijken dat het niet in de koppies gaat zitten. Zaak is positief te blijven en toe te werken richting de competitie’’, sloot Dennis van den Berg af.

De jonge Stijn Kuppens (18) maakte zijn debuut. Voor een andere jongeling, Wesley Theuns, is het seizoen al afgelopen. De aanvaller scheurde zijn voorste kruisband.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie