Afbeelding
Gerwin van Luttikhuizen

Harskamp laat bezoekend VEVO volstrekt kansloos

16 oktober 2021 om 18:35 Voetbal

HARSKAMP Vierdeklasser Harskamp (archieffoto donkere shirts) heeft er geen gras over laten groeien. Tegen het bezoekende VEVO werd een 5-0 zege behaald.

door Eip Janssen

,,Er werd uitstekend gespeeld. Het scoreverloop was zodanig dat ik alle beschikbare spelers minuten kon laten maken. Ik heb een 19-koppige fitte selectie. Alleen Aldo van Norel was niet beschikbaar maar daarvoor was Vincent van der Loo weer terug. Marco Morren, een hele wedstrijd met het tweede gespeeld, kon ik in de slotfase nog brengen”, keek een tevreden Harskamp trainer Collin Oosterholt terug.

Hij zag Jeroen Cramer met de 1-0 score het overwicht duidelijk maken. ,,Dat was ondanks de vele kansen ook de ruststand. Ik wist dat als mijn ploeg dit niveau kon handhaven een hogere score mogelijk was.”

De trainer kreeg zijn zin. Het was Donovan Rijlaarsdam die de stand op 2-0 bracht. ,,Daar ging een goede assist van onze doelman Guido de Geit aan vooraf. Hij anticipeerde op een lange bal van VEVO. Zijn uittrap was perfect besteedt aan Rijlaarsdam”, lachte Oosterholt.

Hij zag, ondanks een aantal wissels in zijn ploeg, dat het spel er niet onder leed. Talib Azerkan tekende voor de eindscore van 5-0.

,,De 3-0 was een vrije trap. De 4-0 draaide en kapte Talib Azerkan een tegenstander uit en schoot binnen. Na de 5-0, een hattrick mag hij de bal normaal gesproken houden. Of dat op ons niveau ook zo is weet ik even niet”, schaterde de trainer.

Harskamp heeft na 4 wedstrijden 10 punten behaald en is voorlopig koploper. ,,Een uitstekende competitiestart. De concurrenten spelen gelijk. De komende twee zware wedstrijden bij Achterveld en thuis tegen kampioenskandidaat Heerde moeten we nu een goed vervolg geven”, besluit de Harskamp trainer.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie