Donovan Rijlaarsdam scoorde drie maal.
Donovan Rijlaarsdam scoorde drie maal. Theo Beumer

Duur puntverlies voor Harskamp

2 oktober 2021 om 19:44 Voetbal

HARSKAMP Vierdeklasser Harskamp heeft bij het Eper EZC ’84 duur puntverlies geleden. De 3-3 eindstand voelde aan als een mokerslag.

door Eip Janssen

,,Ik ben er behoorlijk ziek van. We komen op 0-2 en 1-3 maar de eindstand is 3-3. Dan moet je de fout bij jezelf zoeken. Maar ook vaststellen dat de Eper assistent-scheidsrechter alles heeft gedaan ons het spel te beletten. In de laatste fase werd elke aanval wegens buitenspel afgevlagd. En als de scheidsrechter daarin meegaat wordt het echt moeilijk”, baalde Harskamp trainer Collin Oosterholt.

Harskamp leek al na ruim vijfminuten spelen op rozen te zitten.

,,Twee keer was Donovan Rijlaarsdam niet te houden en scoorde mooi.”

De Harskampse ploeg leek het spel in handen te hebben maar zag de thuisclub voor de 1-2 zorgen.

,,In de rust zet je de puntjes op de bekende ‘í ‘. Na twee minuten spelen scoorde Donovan Rijlaarsdam zijn en ons derde doelpunt: 1-3. Een foutje van onze doelman betekende echter dat EZC ’84 weer in de wedstrijd kwam: 2-3”, analyseerde Oosterholt.

Met nog een kleine tien minuten te spelen kwam EZC ’84 zelfs langszij: 3-3.

,,Ik denk dat die gasten 3x voor ons doel zijn geweest en scoren. Harskamp krijgt het veelvoud van de kansen maar maakt er maar drie. Tegen een ploeg als EZC ’84 mag dat niet gebeuren. Maar goed dat is ook voetbal. Dinsdag even overpraten en dan het vizier op de volgende tegenstander”, eindigt de Harskamp trainer.

Zaterdag gaat Harskamp op bezoek bij VV Barneveld.

Alle sportverhalen helemaal lezen? Word lid van Ede Stad.nl Premium via edestad.nl/premium.