Afbeelding
Theo Beumer

Harskamp buigt voor Redichem

29 augustus 2020 om 20:15 Voetbal

HARSKAMP De plaatselijk trots Harskamp (archieffoto) verloor het eerste duel in de poule fase KNVB-district beker Oost met 0-4 van het Redichem.

Eip Janssen

,,De ploeg uit Heelsum was een maatje te groot. Ik zie deze bekerwedstrijden als een verlenging van de oefencampagne. Wij zijn nog niet al te lang aan de gang in de voorbereiding. Er moet nog wat werk verzet worden”, opende Harskamp trainer Connie van den Dikkenberg.

Hij zag zijn ploeg in de beginfase meegaan met de derdeklasser. ,,Er waren wat kleine kansen. Ik vond met name onze Poolse aanwinst Barthoz Lupinski goed spelen. Hij is een arbeidsmigrant die bij ons kwam meetrainen en bleef. Een welkome aanvulling voor de toch wel krappe selectie.”

Na bijna twintig minuten spelen kwam Redichem op een 0-1 voorsprong. 

,,Dat was een tegenvaller voor onze jonge ploeg waarin drie voormalige O19 spelers (Niels Pater, Mike van der Loo en Rowin van den Brink) meespeelden. Aldo van Norel, Falco Wagteveld en Karel Pater waren wegens blessures afwezig. Lars van Wikselaar kon plaats in de tweede helft invallen. Dan mis je een brok routine”, verzuchtte Van de Dikkenberg.

Na ruim een half uur spelen viel de 0-2. Doelman Guido de Geit kon een schot niet goed verwerken. De van Bennekom teruggekeerde Fabian Mösle wist er voor de bezoekers wel raad mee.

,,Op slag van rust werd het zelfs 0-3. In de tweede held werd er wat beter gespeeld. We kregen wat kansen maar scoren is een probleem. Fabian Mösle bracht de eindstand voor Redichem op 0-4”, besluit de Harskampse trainer.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie