Archieffoto: Revival tegen SkunK
Archieffoto: Revival tegen SkunK Erik Terpstra

Revival wint ook in Kesteren

18 september 2022 om 08:41 Korfbal

TERSCHUUR- Op bezoek bij Kesteren heeft Revival ook de tweede competitiewedstrijd gewonnen. In de Betuwe werd het na een uitstekende eerste helft en een mindere tweede helft uiteindelijk 8-12 team voor het team van trainer Henk Schimmel.

Op Sportpark De Leede begonnen de bezoekers uit Terschuur prima aan de wedstrijd en mede dankzij een hele sterke Eltjo Lozeman was het halverwege 4-8. In het tweede deel liep Revival al snel uit naar een 4-10 voorsprong waarna een mindere fase volgde en Kesteren nog enigszins kon terugkomen. Mede dankzij een treffer van invalster Amber Davelaar eindigde Revival uiteindelijk met een positieve marge van vier waardoor Revival met de maximale score samen met titelfavoriet Reehorst’45 en DWS de stand aanvoert.

Trainer Henk Schimmel: “De wedstrijd werd op natuurgras en met veel wind gespeeld, ondanks deze lastige omstandigheden hebben we voor rust sterk gespeeld. Verdedigend kenden wij weinig problemen tegen een onstuimige tegenstander. In de tweede helft namen we een voorsprong van zes punten en moeten we de wedstrijd gewoon uitspelen. Het werd toen onnodig onrustig, zonder dat we nog echt in de problemen kwamen. Nu de rookwolken zijn opgetrokken, ben ik een tevreden trainer.” Zaterdag speelt Revival thuis de derby tegen DWS. 

advertentie
advertentie
advertentie