(Archieffoto Revival - Rood Wit)
(Archieffoto Revival - Rood Wit) Bram van den Heuvel

Revival verliest thuis van makkelijker scorend Reehorst’45

19 maart 2022 om 15:34 Korfbal

TERSCHUUR- Revival heeft de laatste thuiswedstrijd van de reguliere zaalcompetitie thuis met 13-22 van Reehorst’45 verloren. De bezoekers uit Ede stonden halverwege al op een 4-9 voorsprong en waren ook in het tweede deel productiever dan de ploeg van trainer Albert Kuijsten.

Bij Revival ontbrak Eltjo Lozeman en konden Fred Lozeman en invalster Amber Davelaar zich positief onderscheiden. Trainer Kuijsten was duidelijk in zijn commentaar: “Reehorst’45 was veel beter in het scoren en dat is een belangrijk onderdeel van het spel. Wij hebben veel kansen gecreëerd, maar we hadden weer last van het bekende euvel: moeite met scoren. In de rust heb ik ook gezegd dat we op dezelfde manier moeten doorgaan, qua veldspel was het zeker niet onaardig”.

Zaterdag speelt Revival de laatste en beslissende competitiewedstrijd in Duiven tegen directe concurrent Duko. Bij winst handhaven de korfballers uit Terschuur zich in de tweede klasse.

Doelpuntenmakers Revival: Fred Lozeman 4, Amber Davelaar 3, Ilse van ’t Bosch 2, Matthijs de Wit 2, Bas Ringeling 1, Maaike van Veldhuizen 1.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie