DWS - Viking
DWS - Viking {Archieffoto van DWS-trainer Slegh)

DWS start zaalseizoen met nederlaag in Rheden

27 november 2021 om 19:56 Korfbal

KOOTWIJKERBROEK- DWS is de zaalcompetitie gestart met een 20-13 nederlaag tegen Rheko. In Rheden kon het team van trainer René Slegh in de eerste helft goed meekomen, maar maakte de thuisploeg in het tweede deel het verschil. In Sporthal De Hangmat speelde DWS een verdienstelijke eerste helft en de 6-5 ruststand bood perspectief voor een goed resultaat op de eerste speeldag. Bij een 10-7 tussenstand nam Rheko met drie punten op rij definitief afstand. Extra tegenvaller voor DWS was de vervelende enkelblessure waarmee Joël Lagerweij geblesseerd uitviel. Trainer Slegh: ,,Uiteindelijk is het een terechte nederlaag, wij konden ons niveau in de tweede helft niet vasthouden. Wij deden ons best, meer konden we niet doen. Wellicht is het een combinatie van concentratie, conditie en vertrouwen, maar na rust was er meer ruimte waar Rheko goed van wist te profiteren”.

Doelpuntenmakers DWS: Joël Liefting 3, Rinske van den Brink 2, Joël Lagerweij 2, Joanne Lijbers 1, Rens Bleijenberg 1, Job Schonewille 1, Colinda Jansen 1, Gert-Jan Davelaar 1 en Boaz Liefting 1.