Van links naar rechts Mariëtte Visscher, Monique Buisman en Lex Noverraz.
Van links naar rechts Mariëtte Visscher, Monique Buisman en Lex Noverraz. Orthodontie Barneveld

‘Kom naar de gratis verzekeringscheck’

3 november 2021 om 13:50 Zorg

BARNEVELD Orthodontie Barneveld organiseert op zaterdag 27 november weer een vrijblijvende inloopochtend voor een ‘verzekeringscheck’. Tijdens deze gratis verzekeringscheck krijg je informatie of een beugelbehandeling nodig of gewenst is en wanneer die dan het beste kan worden gestart. Uiteraard ook wat de verwachte kosten zijn, zodat je op basis daarvan de verzekering nog eventueel kan aanpassen.

Orthodontist Lex Noverraz: ,,De inloopochtend van vorig jaar was een groot succes. Het voorzag blijkbaar in een behoefte. Dat was voor ons aanleiding om het inloopmoment dit jaar opnieuw te organiseren. Veel mensen twijfelen, vooral op het moment dat je een nieuwe polis wil gaan afsluiten, wat te doen. Zorgverzekeraars hanteren tegenwoordig vaak wachttijden. Dat betekent dat zij bijvoorbeeld het eerste jaar nog geen vergoeding voor beugels geven als men een aanvullende verzekering heeft afgesloten waar een beugelvergoeding in is opgenomen. Wij kunnen helpen bij de keuze om al of niet een verzekering af te sluiten met vergoeding voor orthodontie. De verzekering check is vrijblijvend en kosteloos.”

FAMILIEACTIE Orthodontie Barneveld, gevestigd aan de Langstraat, heeft veel gezinnen als klant. Daarom is er de doorlopende Familie-korting actie: ,,Vaak zien we gedurende de jaren hele families bij ons in de praktijk. Daarom geven we elk tweede lid van een gezin 5% korting en het derde lid 10%. Die korting geldt zowel voor een broertje, zusje maar ook voor vader of moeder.”

EXPERTISE Lex Noverraz: ,,De mogelijkheden voor een behandeling zijn tegenwoordig ook veel uitgebreider. Regelmatig krijgen we een vraag van een ouder die met het kind meekomt over zijn of haar eigen gebit. Of we wat aan die scheve voortand kunnen doen bijvoorbeeld. En vrijwel altijd kan dat ook. We hebben de expertise en middelen in huis om specifieke behandelingen uit te voeren, bijvoorbeeld met de vrijwel onzichtbare Invisalign-beugel, zodat je ‘ook op leeftijd’ weer met een glimlach de deur uitgaat.”

INVISALIGN ,,Volwassenen wil wel hun gebit verbeteren, maar zien op tegen de ‘zichtbare’ beugel. Geen probleem. Wij passen de vrijwel onzichtbare Invisalign-beugel toe. Met transparante hoesjes worden tanden comfortabeler en onzichtbaar rechtgezet.” Orthodontie Barneveld is ‘Platinum provider’ en kan daarom een heel mooie korting geven.

Aanmelden voor de gratis verzekeringscheck van Orthodontie Barneveld op zaterdag 27 november (van 9.00 tot 12.30 uur), kan via e-mail, telefoon of WhatsApp. T: 0342-408406.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie