Afbeelding
Fabian Boot

Wijnwinkel Barneveld na drie jaar weer terug op oude locatie

26 oktober 2023 om 09:09 Zakelijk

BARNEVELD Ruim drie jaar na de brand is Wijnwinkel Barneveld teruggekeerd aan de Amersfoortsestraat 65 in Barneveld. Eigenaars Jan en Liesbeth van den Brink openden woensdagmiddag een 6 liter fles Champagne en hieven daarna het glas met de aanwezige familie, vrienden en collega’s.

Vanaf vandaag is de winkel weer open voor publiek en start het openingsweekend. ,,Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen in de hernieuwde winkel. Voor de eerste 750 klanten staat er een gratis wijntas klaar en er zijn mooie openingsacties. Deze openingsacties lopen de hele maand november nog door.’’

NIEUWE INRICHTING De inrichting van de winkel is compleet vernieuwd en er is nu ook een wijnklimaatkast waarin ruim 250 ‘schatkamerwijnen’ bewaard worden. Daarnaast is het assortiment wijn, whisky en speciaalbier uitgebreid. ,,We zijn erg benieuwd naar de reacties van onze klanten’’, zegt Jan. ,,Het hoofdstuk ‘brand’ kunnen we nu gelukkig afsluiten. De maanden van de kerstpakketten staan voor de deur en daarnaast hebben we genoeg ideeën voor de toekomst. Fijn dat we daar nu weer tijd voor hebben.”

De afgelopen jaren was de winkel tijdelijk aan de Tulpenstraat gevestigd. Wijnwinkel Barneveld heeft een ruim assortiment wijnen, speciaalbier, whisky en andere gedestilleerde dranken. Een groot deel van de producten is ook online verkrijgbaar via de webshop. Het hele jaar door verzorgt Wijnwinkel Barneveld relatiegeschenken voor bedrijven en aan het einde van het jaar ook kerst- en eindejaarspakketten. 

advertentie
advertentie