Elibert van Veldhuizen: ,,Veel mensen slapen op een te hard matras."
Elibert van Veldhuizen: ,,Veel mensen slapen op een te hard matras." Rinus van Denderen

Betere nachtrust in een persoonlijk en duurzaam bed; ‘Veel mensen slapen op een te hard matras’

26 mei 2023 om 15:30 Zakelijk

KOOTWIJKERBROEK Niet voor niets is hun slogan ‘Bed to Nature’. LeDorm neemt namelijk de natuur als uitgangspunt voor een goede nachtrust. Het merk is ontwikkeld door de speciaalzaken die zijn aangesloten bij De Beddenspecialist. Het is de enige volledig natuurlijke lijn bij Van Veldhuizen in Kootwijkerbroek.

Er komt steeds meer vraag naar duurzame producten en materialen. LeDorm komt aan deze vraag tegemoet door uitsluitend met materialen te werken die duurzaam worden geproduceerd en kunnen worden hergebruikt. Denk hierbij aan kamelenhaar, kasjmier, wildzijde en alpacawol. De basis van de matrassen van LeDorm bestaat uit 100% natuurlatex. Een product dat verkregen wordt door melksap uit bomen in de tropen op te vangen. Het is een soepel, drukverlagend product dat veel ondersteuning geeft aan het lichaam en hiermee een hoog ligcomfort biedt.

DRUKVERLAGEND

Elibert van Veldhuizen: ,,Natuurlijk slapen betekent voor mij zo min mogelijk synthetische materialen in je matras, zonder daarbij het ergonomische aspect uit het oog te verliezen. De matrassen en boxprings van LeDorm voldoen hier aan.” Bij Van Veldhuizen zijn drie soorten boxsprings verkrijgbaar: een vijfzone box, zevenzone box en een box met dubbele actieve vering. Met name deze laatste variant is zeer geschikt voor mensen met reuma en fybromyalgie vanwege de grote drukverlagende werking. 

JUISTE ONDERSTEUNING

Ook de matrassen van LeDorm zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: in pocketveer met vijf- en zeven zones en in volledig natuurlatex met vijf- en zeven zones. Elibert: ,,Die zonering is belangrijk voor de juiste ondersteuning van je lichaam. Veel mensen slapen op een te hard matras, waardoor ze niet genoeg wegzakken bij hun schouders en heupen. Uiteindelijk kan dit leiden tot pijnklachten. Het juiste bed biedt voldoende ondersteuning in je nek, taille en knieholte en de juiste ‘wegzakruimte’ voor je schouders en heupen.”

ELASTISCHE SCHOUDERZONE

Bijzonder aan de matrassen van LeDorm is verder dat er een ultra-elastische schouderzone in de tijk gemaakt kan worden, waarmee nog meer druk op de schouders wordt weggenomen. Ideaal voor mensen met schouderklachten. 

Natuurlijk slapen betekent voor mij zo min mogelijk synthetische materialen

De dekbedden en kussens worden op maat gemaakt en met dons gevuld. Afhankelijk van of iemand kouwelijk is of niet, kunnen er zelfs twee aparte delen gemaakt worden in één dekbed. Zo heb je allebei je eigen warmteklasse. Van Veldhuizen verleent er bovendien nog een tevredenheidsgarantie bij: is het dekbed toch te warm of te koud, dan wordt het naar wens aangepast. 

MAATWERK

Een LeDorm bed is altijd 100% maatwerk, zegt Van Veldhuizen tot slot. ,,Nadat het bed helemaal klaar is, krijgt het een leren label met je eigen naam. Zo krijg je jouw eigen persoonlijke bed, dat speciaal voor jou met de hand is vervaardigd. Kies je voor een bed van LeDorm, dan kies je niet alleen voor extra ligcomfort, maar ook voor een duurzaam en weinig milieubelastend product. Een mooie gedachte, toch?” 

Dit artikel wordt u aangeboden door Beddenspecialist Van Veldhuizen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie