Afbeelding
Jumbo Groenendijk

De modernste Jumbo van de Veluwe staat in Barneveld. Winkel weer open na grote verbouwing

7 februari 2023 om 19:36 Zakelijk

BARNEVELD De modernste Jumbo-supermarkt van de Veluwe staat in Barneveld. Woensdagochtend om 9.00 uur opende Jumbo Groenendijk de deuren na een ingrijpende verbouwing van tweeënhalve week.

De supermarkt aan de Buru is volledig vernieuwd en heeft er ruim 100 vierkante meter bijgekregen voor uitbreiding van het assortiment. ,,Daarmee sorteren we alvast voor op de komende jaren, waarin we verwachten dat er extra klanten bijkomen vanuit de nieuwe wijk Woudse Erven’’, zegt eigenaar Barthold Groenendijk. De extra ruimte kwam beschikbaar door de bergingen aan de achterzijde van het winkelpand, behorend bij de appartementen boven de winkel, te verplaatsen.

De verbouwing van de supermarkt was een enorme klus, het team van Jumbo Groenendijk en tientallen externe medewerkers hebben keihard gewerkt. De volledige winkel is leeggehaald en na het kluswerk weer ingericht volgens de laatste inzichten, met onder meer elektronische prijsbordjes, een machine waarmee klanten zelf stokbrood kunnen snijden en een groot versplein met groente, fruit, vleeswaren, brood en kazen. Daarnaast kunnen mensen in de vernieuwde Jumbo zelf macarons scheppen en is het aanbod aan glutenvrije en vegetarische producten uitgebreid.

GROTE KEUKEN Het paradepaardje van de vernieuwde supermarkt is de grote keuken voor de bereiding van verse producten als borrelschalen, soepen, broodjes en pizza’s. ,,Dat geeft nóg meer sfeer in de winkel’’, zegt Barthold. 

ZELFSCANKASSA’S Nieuw zijn ook de negen zelfscankassa’s, waar klanten zelf hun boodschappen kunnen afrekenen. ,,Maar er is altijd een medewerker in de buurt om te helpen’’, benadrukt Barthold. ,,En daarnaast behouden we ook drie ‘gewone’ kassa’s.’’     

De supermarktondernemer is blij dat de deuren van de winkel weer open zijn. ,,Klanten blij maken, blijft natuurlijk het mooiste wat er is. We zijn erg benieuwd naar wat iedereen van de winkel vindt.’’

ACTIE Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart. Deze actie is geldig tot en met zaterdag 11 februari.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie