Ondernemers Dennis en Corin van den Hoogen openen Brasserie bij Corin in Barneveld.
Ondernemers Dennis en Corin van den Hoogen openen Brasserie bij Corin in Barneveld. Pauw Media

Nieuw in Barneveld: Brasserie bij Corin opent de deuren voor lunch, borrel, diner, feestje

Zakelijk

BARNEVELD Per dinsdag 4 oktober is Barneveld een horecagelegenheid rijker: Brasserie bij Corin. Tot voor kort was in het sfeervolle pand aan het Torenplein lunchroom Bij Ilse gevestigd. De ondernemers Dennis en Corin van den Hoogen openen hier hun nieuwe restaurant. The place to be voor uw lunch, borrel, diner en feestje.

Corin en Dennis stellen zich graag kort voor: ,,Wij voelen ons helemaal thuis in de horecawereld. Mijn man en ik hebben jarenlang een evenementenbureau gehad, ID-DJ Entertainment. Hiermee draaiden wij bruiloften, bedrijfsfeesten, dorpsfeesten enzovoorts. Ook waren wij veel in Barneveld te vinden. Als je hier bij optelt dat Dennis een eigen cafetaria heeft gehad, ik de opleiding Hogere Hotel Onderwijs heb afgerond en in verschillende horecazaken heb gewerkt, kan je wel zeggen dat wij een achtergrond hebben in de gastvrijheidssector”, legt Corin uit.

(Lees verder onder de foto)


De brasserie grenst aan de rozentuin, aan de rand van het centrum van Barneveld. (Foto Bij Corin)

FIJNE SFEER Bij Brasserie bij Corin kun je terecht voor een lekkere lunch en betaalbare diners. Met passie gekookt met goede producten. Dennis: ,,Veel mensen kennen de locatie in Barneveld als lunchroom Bij Ilse. Ilse heeft het restaurant goed opgebouwd en een fijne sfeer gegeven. Het terras grenzend aan de rozentuin, aangelegd door de gemeente, is een mooie plek om af te spreken.”

NIVEAU Corin: ,,Ons doel is om goede gerechten voor te schotelen op een iets hoger niveau dan in onze andere huidige zaken, waar we vooral fast service aanbieden. Zoveel mogelijk variatie, voor iedere smaak wat wils. Dat kenmerkt Brasserie bij Corin. Ook aan de kinderen wordt gedacht. Verder is onze zaak prima geschikt voor een borrel of feestje (60/70 personen).”
Het horecabloed kruipt waar het niet gaan kan bij Corin en Dennis. Naast Brasserie bij Corin runnen beide ondernemers ook nog Clubhuis de Zuidwal in Nijkerk, Clubhuis de Harder in Biddinghuizen en Kantine Arlerstrand in Putten. Corin en Dennis: ,,Wij hebben enorm veel zin in onze nieuwe uitdaging. Iedereen is van harte welkom. Kom je ook proeven?”

Brasserie bij Corin. Torenplein 29 in Barneveld. T: 033-3030777. I: www.bijcorin.nl

advertentie
advertentie